Jeanneau

Jeanneau Yachts

Jeanneau ontwerpt en bouwt boten voor elke manier waarop u van de zee kunt houden. Boten met hoge prestaties en uitstekende zeewaardige kwaliteiten. Boten met elegante lijnen en tijdloze stijl. Leefbare boten, waarbij slimme indelingen en comfortabele functies zorgvuldig zijn overwogen, tot in het kleinste detail. Al meer dan 60 jaar bouwt Jeanneau motorboten en zeilboten om vol vertrouwen uw unieke ervaring op het water te creëren, met slimme innovaties voor iedereen die van de zee houdt. Ons doel: puur geluk op het water creëren.

Kwaliteit, innovatie en elegantie. Drie waarden die de geschiedenis van Jeanneau hebben gekenmerkt. Bij Jeanneau zijn vakmensen en professionals altijd essentieel geweest voor de bouw van boten. Als referentiepunt onder de scheepsbouwers onderscheidt Jeanneau zich door de elegantie van zijn boten. Hun zuivere, moderne lijnen zijn getekend door internationaal gerenommeerde scheepsarchitecten, die bij elk nieuw project innovatieve ideeën inbrengen. Deze expertise, in combinatie met de ervaring van de Jeanneau projectteams, levert aantrekkelijke, comfortabele boten op die altijd gemakkelijk te hanteren zijn.

Jeanneau bezit de grootste productielocatie voor cruiseboten in Europa, die zich uitstrekt over 40 hectare.

Meer dan honderd gespecialiseerde ingenieurs en technici werken in de ontwerpbureaus van Jeanneau, voor Jeanneau is kwaliteit een obsessie. Om de beste materialen en onderdelen te verkrijgen, selecteert Jeanneau de beste leveranciers, die Jeanneau’s streven naar kwaliteit en strenge normen delen.

De Jeanneau-formule voor succes: Combineer bijna 60 jaar praktische bootbouwkennis met de nieuwste constructietechnologieën. Investeer in en verbeter voortdurend technologisch geavanceerde fabrieken met ergonomische productielijnen, geautomatiseerde processen en efficiënte logistieke toeleveringsketens. De efficiëntie vertalen in lagere kosten en hogere kwaliteit voor de klant.

Ons totale kwaliteitscontrolesysteem volgt een product door het hele productieproces en daarbuiten. Van laboratoriumtests tot tanktesten, klanttevredenheidsvragenlijsten en frequente leveranciersbeoordelingen, wij zoeken voortdurend naar manieren om onze boten te verbeteren.

Op het moment worden er drie verschillende lijnen gebouwd van de Sailing Yachts van Jeanneau, namelijk: Sun Fast, Sun Odyssey en Jeanneau Yachts. Van de Motor Boats van Bénéteau worden op dit moment zes lijnen gemaakt, namelijk: Cap Camarat , Antares, Gran Turismo, Swift Trawler en Grand Trawler.

Nautisch Kwartier Stavoren B.V., Jonkers Yachts Motorboats B.V. en Boatservice Dannijs B.V. zijn de Nederlandse dealers van Jeanneau.

Jeanneau Oddyssey 49

Meer informatie

Jeanneau Sun Odyssey 45 DS

Meer informatie

Jeanneau Sun Odyssey 43 DS

Meer informatie

Jeanneau Sun Odyssey 33i Performance

Meer informatie

Jeanneau - Nog te koop

Jeanneau Sun Odyssey 33i
Jeanneau Sun Odyssey 34.2

Jeanneau - Reeds verkocht

Jeanneau Sun Oddyssey 42 DS
Jeanneau Sun Odyssey 409
Jeanneau Sun odyssey 37
Jeanneau Oddyssey 49
Jeanneau sun Odyssey 37
Jeanneau NC 33
Jeanneau Sun Odyssey 37
Jeanneau Sun Odyssey 509
Jeanneau Sun Odyssey 36i
Jeanneau Sun Odyssey 43 DS
Jeanneau Sun Odyssey 37
Jeanneau Sun Odyssey 37
Jeanneau Sun Odyssey 33i
Jeanneau Sun Odyssey 45 DS
Jeanneau Sun Odyssey 43
Jeanneau Sun Odyssey 35
Jeanneau Sun Odyssey 409
Jeanneau Prestige 390s
Jeanneau Sun Odyssey 32 Legende
Jeanneau Prestige 38s
Jeanneau 53
Jeanneau Sun Odyssey 409
Jeanneau Sun Odyssey 40
Jeanneau Sun Odyssey 40
Jeanneau Sun Odyssey 32i
Jeanneau Sun Odyssey 409
Jeanneau Sun Odyssey 39 DS
Jeanneau Sun Fast 32i
Jeanneau Sun Odyssey 37
Jeanneau Sun Odyssey 33i Performance
Jeanneau NC 9