House of yachts

House of Yachts is een full service jachtmakelaardij, gespecialiseerd in bemiddeling van gebruikte zeil – en motorjachten met een gemiddelde lengte tussen de 30 en 65 voet.

Duidelijke communicatie, geen verrassingen, netjes en verzorgd en met liefde voor de watersport. Sinds de start is House of Yachts uitgegroeid tot de meest vernieuwende en vooraanstaande jachtmakelaardij in Zuid-Nederland.

We werken inmiddels succesvol met 3 collega’s vanuit een prachtige vestiging in Bruinisse.

De onlangs vernieuwde en ruim 1400 moderne ligplaatsen tellende Jachthaven Bruinisse heeft uitstekende faciliteiten, voor elk wat wils. De grote merken binnen de watersport zijn in Bruinisse goed vertegenwoordigd zoals o.a. Simrad , Lowrance en B&G (Holland Nautic), Elvström Sails Benelux, Volvo Penta en Yanmar (Yachtservice van Swaay)

Hallberg-Rassy, Greenline Hybrid, Moody, Saffier, Minor (NovaYachting) en daarnaast vindt u bij Visser Watersport de best geoutilleerde watersportwinkel van zuid Nederland. Graag begroeten wij u binnenkort in Bruinisse en we verheugen ons op een plezierige samenwerking.

Submenu

Aangesloten bij

Hiswa Vereniging

EMCI Registered yachtbroker

De Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen