Grand Soleil

Grand Soleil Yachts

In elke Grand Soleil is het beste van de kwaliteit en traditie van Cantiere del Pardo terug te vinden. Vaardigheden en kennis overgedragen van generatie op generatie, een waar gevoel voor handel en vakmanschap dat in staat is om zeilboten te produceren met een zeer herkenbaar ‘Made in Italy’ design. Elegante, veilige en snelle jachten, gemaakt met innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen, Grand Soleil jachten garanderen prestaties voor regatta’s, autonome lange afstand navigatie, evenals een hoog niveau van duurzaam bewustzijn.

Waar hart en passie samengaan met technologie en stijl: het beste van ‘Made in Italy’. Een verfijnd ontwerp en hoogwaardige materialen vormen samen een topcombinatie. Elk onderdeel is geselecteerd uit de beste merken en ondergaat een intensieve bewerkingscyclus. Alle onderdelen, zoals de motor en de boegschroeven, worden getest in de watertank, om met behulp van waterstralen onder hoge druk te garanderen dat de boot goed functioneert en waterdicht is. Elke fase wordt beheerd en gecontroleerd door een groot intern technisch bureau dat zich toelegt op het bereiken van de best mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid.
Onder zijn elegante buitenkant verbergt een Grand Soleil een interne structuur die is gemaakt met de modernste technologieën die beschikbaar zijn.

Op het moment worden er twee verschillende lijnen gebouwd van Grand Soleil, namelijk: Performance Line en Long Cruise Line. Van de Performance Line worden zeven modellen geproduceerd. De GS 34, GS 40, GS 44, GS 48, GS 58, GS 72 en de GS 80. Van de Long Cruise Line worden op dit moment vier modellen gemaakt. De GS 42 LC, GS 46 LC, GS 52 LC en de GS 72 LC.

House of Yachts is sinds 2022 de importeur van Grand Soleil in Nederland, zie onze website 

Grand Soleil 38

Meer informatie

Grand Soleil 43

Meer informatie

Grand Soleil 45

Meer informatie

Grand Soleil - Nog te koop

Grand Soleil 46LC
Grand Soleil 44 Performance

Grand Soleil - Reeds verkocht

Grand Soleil 45
Grand Soleil 43