Bénéteau

Bénéteau Yachts

Bénéteau deelt graag de levensstijl van het varen met onze familie en vrienden. Deze liefde komt tot uiting in elke Bénéteau die in een van de vele fabrieken wereldwijd wordt gebouwd. Elke Bénéteau -zeilboot en motorboot op het water weerspiegelt de beste inspanningen van de beste architecten, ontwerpers en ambachtslieden samen met de hoogste kwaliteit materialen en de nieuwste innovaties. Bénéteau bouwt sinds 1884 zeiljachten en motorboten voor alle soorten vaarpraktijken.

Wanneer u voor een Bénéteau kiest, profiteert u van een ongeëvenaarde expertise. Van R&D tot industrialisatie, het merk en de groep werken al meer dan 130 jaar aan het bouwen van innovatieve, betrouwbare en concurrerende boten.

Al meer dan 130 jaar zoekt Bénéteau naar steeds vernieuwende oplossingen om performante, robuuste en milieuvriendelijke boten te ontwikkelen voor een breed publiek. Als pioniers in het gebruik en de toepassing van nieuwe materialen werken de R&D-ingenieurs en technici aan voortdurende vooruitgang en verbetering. Zij ontwikkelen technologie die voldoet aan de toenemende eisen van design, bruikbaarheid en kwaliteit.

Aangezien de structuur van boten voortdurend wordt blootgesteld aan externe spanningen, is het van enorm strategisch belang om expertise te hebben in composieten en de toepassing ervan. In vaak ingewikkelde assemblages moeten materialen een aantal intrinsieke kwaliteiten bezitten en deze behouden, om de tand des tijds in zeer gevarieerde omgevingen te doorstaan. De groep beschikt over een laboratorium dat grondige tests uitvoert om een onberispelijke kwaliteit te bereiken. Bénéteau beschikt over een unieke ervaring in combinatie met zelf ontwikkelde structurele engineeringtools, waardoor het een leider is geworden op dit gebied. Door uit te blinken in de verdeling van materiaal kunnen ze boten bouwen die zowel licht als sterk zijn.

Op het moment worden er vier verschillende lijnen gebouwd van de Sailing Yachts van Bénéteau, namelijk: First, First SE, Oceanis en Oceanis Yacht. Van de Motor Yachts van Bénéteau worden op dit moment vijf lijnen gemaakt, namelijk: Flyer, Antares, Gran Turismo, Swift Trawler en Grand Trawler.

In Nederland zijn Nova Yachting BV en Serry, Jachtwerf & Jachtmakelaardij de importeurs van Bénéteau.

Beneteau Oceanis 45

Meer informatie

Beneteau Oceanis 343

Meer informatie

Beneteau Oceanis 393

Meer informatie

Beneteau First 35

Meer informatie

Bénéteau - Nog te koop

Beneteau Oceanis 34
Beneteau First 300 Spirit

Bénéteau - Reeds verkocht

Beneteau Oceanis 31
Beneteau Flyer 12
Beneteau Oceanis 45
Beneteau Oceanis 440
Beneteau Oceanis 343
Beneteau Oceanis 46
Benetau Oceanis 35
Beneteau Oceanis 34
Beneteau Oceanis 311
Beneteau First 36.7
Beneteau First 31.7 GTE
Beneteau First 40
Beneteau Oceanis 43
Beneteau Oceanis 35
Beneteau Oceanis 31 Limited edition
Beneteau Oceanis 400
Beneteau Flyer 12
Beneteau Oceanis 31
Beneteau First 25S
Beneteau Oceanis 37 Limited Edition
Beneteau First 32s5
Beneteau Oceanis 393
Beneteau Oceanis 331
Beneteau Antares 980
Beneteau Oceanis 31 Limited edition
Beneteau Oceanis 40
Beneteau Oceanis 50
Beneteau First 35s5
Beneteau Oceanis 38
Beneteau Oceanis Clipper 361
Beneteau Oceanis 311
Beneteau Oceanis 37
Beneteau Oceanis 34
Beneteau Oceanis 351
Beneteau Monte Carlo 32
Beneteau Oceanis 50
Beneteau First 35
Beneteau Oceanis 31
Beneteau Oceanis 54
Beneteau Gran Turismo 38
Beneteau Oceanis 28.1 Clipper
Beneteau First 35
Beneteau Oceanis 361