Discover more

Boathouse for rent Goes

Length (m) 22.00
Width (m) 6.00
Draft (m) 4.00
Building year 2023
Location Goes

Boathouse for rent Goes

Luxe overdekte ligplaats (Boatshed)
Deze boatshed is gelegen aan de Oostschans, aan de kop van het Goese havengebied.
Op de begane grond bevindt zich de ligplaats van 22 x 6 meter en circa 6 m hoog voorzien van aanlegsteiger, watervoorziening, stroomvoorziening en vuilwatertank. Op het terrein is beschikking over een privé parkeerplaats, een beveiligde toegang en een gezamenlijke trailerhelling. Het object is gelegen aan de Oostschans aan de rand van het Goese Meer op de kop van het Goese havengebied. Op enkele autominuten afstand is de Ringbaan West te bereiken welke in verbinding staat met verschillende Provinciale wegen en tevens de snelweg A256. Tevens is het stadscentrum van Goes op enkele autominuten afstand gelegen met verschillende voorzieningen. Voor verdere info, neem contact met ons op, locatie House of Yachts Bruinisse.

General

Totaal oppervlakte ligplaats ca. 132 m²
-Privé parkeerplaats op eigen terrein;
-1 elektrische overheaddeur;
-Eigen gas/water/elektra aansluitingen;
-Vuilwatertank;
-Krachtstroomaansluiting;
-Lichtstraat inclusief te openen raam

Ligging en bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de Oostschans aan de rand van het Goese Meer op de kop van het Goese havengebied. Op enkele autominuten afstand is de Ringbaan West te bereiken welke in verbinding staat met verschillende Provinciale wegen en tevens de snelweg A256. Tevens is het stadscentrum van Goes op enkele autominuten afstand gelegen met verschillende voorzieningen.

Op 3,8 km afstand is het Nationaal Park " Oosterschelde" gelegen. Een uniek natuurgebied, met volop mogelijkheden voor de watersporter en natuurliefhebber met een directe verbinding met de Noordzee en de binnenwateren van Nederland en België. Ook is het populaire recreatie/watersportgebied het Veerse Meer in de omgeving en goed bereikbaar.